Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Returnering

14 dages fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos www.topsnob.com har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du skal meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du skal udfylde denne standardfortrydelsesformular og sende den vedhæftet på en mail til os på kundeservice@www.topsnob.com.dk. Såfremt du ikke gør dette bortfalder din fortrydelsesret.

 

Returnering

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

 

VIGTIGT: 

Du skal returnere varerne senest 14 dage efter, at du har sendt os en mail til kundeservice@www.topsnob.com.dk. med standardfortrydelsesformular .

Det vil sige:

1)       Giv os besked på e-mail vedhæftet vores standardfortrydelsesformular senest 14 dage efter du har modtaget varen

2)      Send varen tilbage til os senest 14 efter du har sendt e-mailen med standardfortrydelsesformularen til os.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Det er vigtigt at pakken du sender vedlægges en kopi af standardfortrydelsesformularen og/eller ordrebekræftelsen så vi kan identificerer pakken når vi modtager den.

 

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. 

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:

Du hæfter for en evt. værdiforringelse af varen, hvis:

- du reelt har taget varen i brug

- den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

- du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

- du har fjernet prismærker, infoskilte m.m

- manglende eller ødelagt emballage

- varerne returneres med røg lugt, som ikke kan fjernes ved udluftning

 Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på mobil 60 22 52 40 eller e-mail kundeservice@topsnob.com