Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Indlevering af tøj

INDLEVERING AF TØJ TIL VORES WEBSHOP.

 

Vi modtager meget gerne tøj i kommision til salg på vores webshop.


Ved indlevering gælder følgende forhold:

1) Vi afhenter tøj i Københavns området. Du skal nogenlude bo indefor følgende byer Espergærde, Fredensborg, Hillerød, Lynge,  Slangerup, Jyllinge, Roskilde, Greve, Karlslunde og Kastrup 

2) Vi modtager kun designer brands (mode tøj) som eksempelvis Marc Jakobs, Sand, DAY, Karen Millen, Mio Mio, Cholé m.v. Se endvidere BRAND oversigten på vores webshop 

3) Vi tager tøjet i kommission, hvilket vil sige at du overlevere dit tøj i vores varetægt for salg til trediemand.

4) Ved afhentning af tøjet bliver vi enige om hvilken mindste pris du kan forvente pr. del.

5) PRISGARANTI - Du vil ALTID få afregnet minimum prisen hvis/når det sælges. 

6) Vi sælger tøjet og afregner 50% af salgsprisen incl. moms til dig.

7) Vi tager billeder af tøjet og lægger det på webshoppen med beskrivende tekster, så hurtigt som muligt efter vi har hentet tøjet hos dig. 

8) Vi lægger tøjet på webshoppen i 4 måneder regnet fra den dag det fysisk bliver lagt på webshoppen. Såfremt du fortryder inden for de 4 måneder og ønsker at have dit tøj retur, vil det koste 500 pr. del at få retur. Dette skal ses i lyset af den arbejdsbyrde og omkostning det er i at lægge tøjet på nettet og administrere dette.

9) Såfremt dit tøj IKKE er solgt på webshoppen efter 4 måneder.  Kan vi såfremt du ønsker det, og vi mener at det kan sælges, tage tøjet ind i vores fysiske butik på Lyngby Hovedgade for salg her i 2 måneder.

10) Vær opmærksom på at ved salg på webshoppen har kunden 14 dages returret. 

11) Vi underskriver en aftale sammen når vi indgår en aftale - så alt er afklaret og på plads inden vi kaster os ud i et samarbejde.

 Vi ser frem til gøre en god forretning med dig :-). Kontakt os på mobil 60 22 52 40 eller på e-mail kundeservice@topsnob.com, så vi lige kan aftale nærmere.